Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Aslıhan Güner / Episode 2 25 2021 : Aslıhan güner'in rol aldığı diziler ve filmler

Aslıhan Güner / Episode 2 25 2021 : Aslıhan güner'in rol aldığı diziler ve filmler. Bu sayfa tamamen aslıhan güner'e adanmıştır. 9 haziran 2013 tarihinde şefkat tepe dizisinde tanıştığı mert kılıç ile evlenmiştir. Üstelik güner, ismi başarılı oyuncular arasında anılanlardan. Aslıhan güner, 17 aralık 1987 i̇stanbul, türkiye doğumlu türk oyuncudur. Selena dizisinde de rol alan aslıhan güner bir hayli değimiş görünüyor.

9 haziran 2013 tarihinde kendisi gibi oyuncu olan mert kılıç ile dünya evine girmiştir. 421 317 просмотров 421 тыс. Aslıhan güner boy kilo, kimdir nereli yaşı burcu saç ve göz rengi. Selena dizisinde de rol alan aslıhan güner bir hayli değimiş görünüyor. Günümüzde dizi, sinema ve film çalışmalarını sürdüren aslıhan güner'in çocuğunun olup olmadığı henüz bilinmemektedir.

Kuzey Yildizi Dizisinin Yildizi Aslihan Guner Annesini Paylasti Gorenler Inanamadi Annesi Mi Ikizi Mi Yoksa Kendisi Mi Yok Boyle Benzerlik Ankara Magazin Haberleri
Kuzey Yildizi Dizisinin Yildizi Aslihan Guner Annesini Paylasti Gorenler Inanamadi Annesi Mi Ikizi Mi Yoksa Kendisi Mi Yok Boyle Benzerlik Ankara Magazin Haberleri from static.daktilo.com
Selena dizisinde de rol alan aslıhan güner bir hayli değimiş görünüyor. Barış manço kültür merkezinde oyunculuk eğitimi almıştır. Aslıhan güner, günümüz itibariyle 33 yaşındadır. Barış manço kültür merkezi'nde oyunculuk eğitimi alan aslıhan güner. Her mother is from malatya, while her father is from sivas. She studied public relations and advertising at the university but left without. Aslıhan güner en büyük fan sayfası! 170 cm boyunda ve 57 kg ağırlığındadır.

Selena dizisinde de rol alan aslıhan güner bir hayli değimiş görünüyor.

Aslıhan güner, özge özpirinçci, burak deniz, aslı enver, deniz çakır, şevval sam, i̇rem sak… 8 mart dünya kadınlar günü için bakın neler paylaştılar? Aslıhan güner (trt1.com.tr, 03.03.2018), kuzey yıldızı oyuncuları kimdir? Aslıhan güner (born 17 december 1987) is a turkish actress. Aslihan güner was born on december 17, 1987 in istanbul, turkey. Günümüzde dizi, sinema ve film çalışmalarını sürdüren aslıhan güner'in çocuğunun olup olmadığı henüz bilinmemektedir. 170 cm boyunda ve 57 kg ağırlığındadır. 2006 yılında geceler yarim oldu adlı filmde gülcan rolünü oynadı. Aslıhan güner kılıç ile ilgili detaylı bilgi alabilir, kim olduğunu, nereli olduğunu, yaşını ve 1987 yılında i̇stanbul'da doğan aslıhan güner, barış manço kültür merkezi'nde oyunculuk eğitimi almıştır. Barış manço kültür merkezi'nde oyunculuk eğitimi alan aslıhan güner. Aslıhan güner şarkıları aslıhan güner albümleri. 421 317 просмотров 421 тыс. İki kız ve birde erkek kardeşi vardır. 17 aralık 1987) tarihinde i̇stanbul'da dünyaya gelmiştir.

Aslıhan güner'in nikah şahitliğini ise yapımcı adem kılıç yaptı. 2005 yılında the i̇mam adlı filmde zehra rolünde oynadı. Aslıhan güner sinema ve dizilerin başarılı isimleri arasında yer almaktadır. 170 cm boyunda ve 57 kg ağırlığındadır. 20,851 likes · 62 talking about this.

Aslihan Guner Uludag Sozluk Galeri
Aslihan Guner Uludag Sozluk Galeri from galeri13.uludagsozluk.com
Aslıhan güner, 17 aralık 1987 senesinde i̇stanbul'da 4 çocuklu bir ailenin ilk çocuğu olarak dünyaya gelmiştir. Günümüzde dizi, sinema ve film çalışmalarını sürdüren aslıhan güner'in çocuğunun olup olmadığı henüz bilinmemektedir. O acısını enfes yansıtmış harbiden. Aslıhan güner'in henüz 16 yaşındayken the i̇mam filmi ile başlayan ekran macerası, selena güner, the i̇mam, sümela'nın şifresi, moskova'nın şifresi: Aslıhan güner kimdir aslıhan güner doğum tarihi ve burcu çokça merak edilen ekranların güzel isimlerinden biri. Barış manço kültür merkezinde oyunculuk eğitimi almıştır. Temel, ver kaç ve akıllara seza adlı sinema. She is an actress, known for полярная звезда (2019), selam:

Aslıhan güner en büyük fan sayfası!

2006 yılında geceler yarim oldu adlı filmde gülcan rolünü oynadı. O acısını enfes yansıtmış harbiden. Her mother is from malatya, while her father is from sivas. Aslıhan güner haberleri ile ilgili son dakika gelişmeleri, en sıcak haberler ve geçmişten bugüne tüm geçmişte yaşanan aslıhan güner gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası. Aslıhan güner hakkında son dakika gelişmeleri ve en güncel aslıhan güner haberlerine aksam.com.tr den aslıhan güner'in yeni projesi belli oldu! Aslıhan güner ile ilgili tüm haberleri ve son dakika aslıhan güner haber ve gelişmelerini bu sayfamızdan takip edebilirsiniz. 17 aralık 1987'da i̇stanbul'da hayata merhaba diyen oyuncu barış manço kültür merkezi'nde oyunculuk eğitimi almıştır. Selena dizisinde de rol alan aslıhan güner bir hayli değimiş görünüyor. Aslıhan güner, günümüz itibariyle 33 yaşındadır. 9 haziran 2013 tarihinde şefkat tepe dizisinde tanıştığı mert kılıç ile evlenmiştir. Günümüzde dizi, sinema ve film çalışmalarını sürdüren aslıhan güner'in çocuğunun olup olmadığı henüz bilinmemektedir. Aslıhan güner kılıç ile ilgili detaylı bilgi alabilir, kim olduğunu, nereli olduğunu, yaşını ve 1987 yılında i̇stanbul'da doğan aslıhan güner, barış manço kültür merkezi'nde oyunculuk eğitimi almıştır. Barış manço kültür merkezinde oyunculuk eğitimi almıştır.

Aslıhan güner (born 17 december 1987) is a turkish actress. Aslıhan güner kimdir, aslıhan güner, 17 aralık 1987 tarihinde istanbul'da 4 çocuklu bir ailenin ilk çocuğu olarak doğmuştur. 170 cm boyunda ve 57 kg ağırlığındadır. 9 haziran 2013 tarihinde şefkat tepe dizisinde tanıştığı mert kılıç ile evlenmiştir. Aslıhan güner, 17 aralık 1987 senesinde i̇stanbul'da 4 çocuklu bir ailenin ilk çocuğu olarak dünyaya gelmiştir.

Aslihan Guner Kimdir Aslihan Guner Nereli Kac Yasinda Haberler
Aslihan Guner Kimdir Aslihan Guner Nereli Kac Yasinda Haberler from foto.haberler.com
She is an actress, known for полярная звезда (2019), selam: 2005 yılında the i̇mam adlı filmde zehra rolünde oynadı. Barış manço kültür merkezinde oyunculuk eğitimi almıştır. Aslıhan güner şarkıları aslıhan güner albümleri. Aslıhan güner'in henüz 16 yaşındayken the i̇mam filmi ile başlayan ekran macerası, selena güner, the i̇mam, sümela'nın şifresi, moskova'nın şifresi: Aslihan güner was born on december 17, 1987 in istanbul, turkey. 170 cm boyunda ve 57 kg ağırlığındadır. Daha 16 yaşında i̇smail güneş'in yönettiği the i̇mam ve.

Aslıhan güner hakkında son dakika gelişmeleri ve en güncel aslıhan güner haberlerine aksam.com.tr den aslıhan güner'in yeni projesi belli oldu!

@aslihanguner 13 like, 2 story, tw:5 like twitter.com/fanaslihanguner. She studied public relations and advertising at the university but left without. 170 cm boyunda ve 57 kg ağırlığındadır. 2005 yılında the i̇mam adlı filmde zehra rolünde oynadı. Üstelik güner, ismi başarılı oyuncular arasında anılanlardan. Aslıhan güner, oyunculuk deneyimini ilk kez 2002 yılında yayınlanan sırlar dünyası adlı dizi ile gerçekleştirmiştir. 17 aralık 1987) tarihinde i̇stanbul'da dünyaya gelmiştir. Ayrıca kacyasinda.com sayfamızda aslıhan güner dışında farklı birçok kişi hakkında biyografi ve yaş bilgisine ulaşmanız mümkün. 17 aralık 1987'da i̇stanbul'da hayata merhaba diyen oyuncu barış manço kültür merkezi'nde oyunculuk eğitimi almıştır. 20,851 likes · 62 talking about this. Barış manço kültür merkezi'nde oyunculuk eğitimi alan aslıhan güner. 9 haziran 2013 tarihinde şefkat tepe dizisinde tanıştığı mert kılıç ile evlenmiştir. Aslıhan güner, günümüz itibariyle 33 yaşındadır.